Biztonságtechnika és Fémtermékek

Friss topikok

Hobbija a vadászat? A fegyvertároló elengedhetetlen!

2018.09.27. 15:20 MüllerSchmidt

Ha működő lőfegyvereket tartunk otthon, nem csak javallott, de jogszabályban előírt módon kötelező fegyvertároló szekrényekben elzárva tartani azokat. A fegyvertároló szekrénynek biztonságosnak kell lennie, hogy eszközeinkhez ne lehessen könnyedén hozzáférni.

femtermek_hu_16maj-200x300.jpg

A szekrényben lennie kell egy külön zárható rekesznek, melyben az adott fegyverekhez tartozó lőszereket tároljuk. Különböző fegyverszekrényeket rengeteg kivitelben vásárolhatunk, amennyiben azok betöltik a funkciójukat és megfelelnek a szabályozásoknak.

fsz-5-konnyitett-nyitott-130x300.jpg

Ön vadász vagy sportlövész és szeretne egy biztonságos védelmet nyújtó, egyben dekoratív fegyverszekrényt otthonába? Termékeink között számos különböző kivitelben talál fegyverszekrényeket, melyek alkalmasak a legtöbb otthon tartható lőfegyver szakszerű tárolására. Szekrényeink magas fokú védelmet nyújtanak fegyvereinek, hogy véletlenül se kerülhessenek azok illetéktelen kezekbe.Továbbá, ha igényt tart rá, szekrényeinket dekoratív fa bútorzatba ültetve is megrendelheti, így azok stílusos elemei lehetnek otthonának.

pisztolydoboz-net1-300x199.jpg

Válasszon minket, ha korszerű és megbízható fegyverszekrényt keres!

http://femtermek.hu/femszekrenyek-2/fegyvertarolok/

A bejegyzés trackback címe:

https://femtermek.blog.hu/api/trackback/id/tr9614267317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása